News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Calafat: Articole de îmbrăcăminte care copiau firme celebre, reţinute la frontieră

Calafat: Articole de îmbrăcăminte care copiau firme celebre, reţinute la frontieră

Peste 200 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, descoperite de poliţiştii de frontieră Calafat într-un autoturism pe care un cetăţean român intenţiona să le introducă ilegal în ţară, au fost confiscate de autorităţi. Valoarea produselor se ridică la circa 10.000 de lei. 

Conform reprezentanţilor STPF Calafat, procedând la verificarea maşinii unui român de 35 de ani, poliţiştii de frontieră doljeni împreună cu lucrători vamali au descoperit, în mai multe colete, 212 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport inscripţionate cu numele unor firme cunoscute.

Cetăţeanul român a declarat că a cumpărat bunurile din Vidin – Bulgaria cu scopul de a le comercializa. Existând suspiciuni că produsele sunt contrafăcute, bunurile în valoare de aproximativ 9.870 de lei, dacă ar fi fost originale, au fost reţinute de către autorităţile vamale. Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Sursa:craiovaforum.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.