News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Calafat: Pistol cu bile, confiscat de la un bărbat de 61 de ani

Calafat: Pistol cu bile, confiscat de la un bărbat de 61 de ani

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit un cetăţean român care intenţiona să introducă în ţară un pistol cu bile fără documente legale. 

Bărbatul a declarat că l-a cumpărat de la un magazin din Bulgaria şi că nu ştia că trebuia să deţină documente pentru a-l putea introduce legal în ţară.  Constantin F., în vârstă de 61 de ani, s-a întors pe jos dintr-o plimbare în Bulgaria, iar în urma controlului efectuat la frontieră, poliţiştii au descoperit că bărbatul avea asupra lui un pistol cu bile marca EKOL, de calibru 9 mm şi un dispozitiv metalic pentru artificii pentru care acesta nu deţinea autorizaţie legală.

“Persoana în cauză a declarat că a cumpărat arma de la un magazin din Bulgaria, neavând cunoştinţă despre documentele legale necesare pentru introducerea acesteia în ţară. Poliţiştii de frontieră au reţinut pistolul şi dispozitivul pentru artificii în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizării“, a precizat cms. şef Ivănoiu Romică, purtător de cuvânt al STPF Dolj.

Sursa:craiovaforum.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.