News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Dunărea, încă la cote mari în Calafat

Dunărea, încă la cote mari în Calafat


Chiar dacă debitul Dunării a mai scăzut, în Calafat, terasele şi plajele rămân în continuare sub apă. La Başcov, apa ţine încă sub asediu inclusiv zona de promenadă. Doar câţiva pescari şi-au făcut ieri curaj să meargă în port. Şi-au găsit un loc de pescuit pe cea mai înaltă terasă, de unde priveau apa tulbure, fără mari speranţe să prindă peşte.

A mai scăzut un pic nivelul Dunării. Se pare că au mai dat drumul controlat pe la sârbi şi pe la bulgari. Dar apa este tot mare. Nu se poate înainta spre pădure, pentru că este inundată zona. Apa este tulbure şi nici nu se poate pescui. Am pus undiţele ca să luăm aer. Aşteptăm ca să mai scadă nivelul apei ca să prindem peşte“, a declarat Dan Carauleanu, unul din localnicii din Calafat, care a ieşit la pescuit.

Apa a rămas şi pe drumul Calafat - Ciupercenii Vechi, zona cunoscută ca fiind inundabilă de fiecare dată când cotele Dunării cresc. De altfel, pe lângă carosabil sunt şi câteva hectare de pădure inundate.


Sursa:www.gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu