News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

I-a furat aurul din casă

I-a furat aurul din casă

Aveţi grijă pe cine invitaţi să vă intre în casă. O doljeancă din Calafat a rămas fără bijuteriile din aur. Femeia le ţinea într-un sertar, în dormitorul de la etajul casei. I-au fost furate de un craiovean care fusese la ea în casă, la o petrecere.

 În data de 25.05.2014, ora 22.00, lucrători ai Poliţiei Calafat au fost sesizaţi de către P. ELENA, din localitate cu privire la faptul că în după-amiaza aceleiaşi zile, persoane necunoscute, i-au sustras din locuinţă mai multe bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 8.000 lei. Echipa operativă ajunsă la faţa locului a constatat că bijuteriile au fost sustrase din dormitorul situat la etajul locuinţei, dintr-un sertar, iar în urma cercetărilor a fost a rezultat faptul că acestea au fost sustrase de către V.MĂDĂLIN, 34 de ani, din Craiova, persoană ce a avut acces în locuinţă întrucât a participat la o petrecere.
IPJ Dolj

Hoţul a fost prins în Craiova de poliţiştii Secţiei 3 şi apoi preluat de cei de la Calafat.
Cercetările se continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu