News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Calafetean prins la volan cu o alcoolemie de 1,37 mg pe litru

Calafetean prins la volan cu o alcoolemie de 1,37 mg pe litru

Un doljean s-a ales cu dosar penal, după ce a fost surprins în stare avansată de ebrietate la volan, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Azi noapte, lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Ciupercenii Noi şi Desa l-au depistat în trafic pe Virgil Puncioiu, de 32 de ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism Renault, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele doljeanului, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Sursa: gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu