News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi muncitori prinși sub un mal de pământ! Unul a fost decapitat în încercarea de a fi salvat

Doi muncitori prinși sub un mal de pământ! Unul a fost decapitat în încercarea de a fi salvat

Doi muncitori care efectuau lucrări de canalizare în comuna Poiana Mare au fost surprinși de un mal de pământ, într-un șanț de peste 2,5 metri adâncime. În încercarea de a-i scoate de sub pământ cu excavatorul, unul dintre ei a fost decapitat și a murit, iar celălalt, rănit și el, a ajuns la spital. Ambii sunt angajați la firma TCIF.

Reprezentanții ISU Dolj au fost chemați astăzi să salveze doi muncitori, de 25, respectiv 47 de ani, prinși sub un mal de pământ în comuna Poiana Mare. Cei doi, Dumitru Niculete și Petre Fischelea, angajați ca muncitori necalificați la SC TCIF, încercau să brașeze două conducte la rețeaua de canalizare, la o adâncime de peste 2,5 metri, când au fost surprinși de un mal de pământ care s-a prăbușit peste ei. Colegii au încercat să-i scoată repede de sub malul de pământ, cu excavatorul, însă pe Dumitru Niculete l-au decapitat, din câte se pare. Cel de-al doilea a fost rănit, a fost dus la spitalul din Calafat, de unde va fi adus la Craiova cu elicopterul.

la fața locului sunt polițiști, pompieri, dar și reprezentanți ai ITM Dolj, care au deschis o anchetă.

Sursa: oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu