News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un şofer băut a lovit cu maşina un copac şi un stâlp şi s-a oprit într-un gard

Un şofer băut a lovit cu maşina un copac şi un stâlp şi s-a oprit într-un gard

Un doljean a fost rănit uşor după ce a lovit un copac, un stâlp şi un gard cu maşina pe care o conducea. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, accidentul s-a produs ieri dimineaţă, pe strada 1907 din municipiul Calafat.

Şoferul unui autoturism marca Audi, identificat drept Cristian Ispas, de 27 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului şi a lovit un copac. După impact, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice şi în cele din urmă s-a oprit în gardul unui imobil.

După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei, însă a fost identificat la scurt timp, fiind testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele doljeanului, care a fost rănit uşor în urma accidentului, a fost întocmit dosar penal.

Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu