Muncitorul decapitat cu excavatorul la Poiana Mare murise asfixiat sub pământ

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Foto:actualitateacalafeteana.blogspot.ro
Muncitorul decapitat marți 10 iunie, cu excavatorul, de colegii săi care încercat să-l scoată de sub malul de pământ sub care era îngropat se pare că a murit asfixiat. Surse din rândul anchetatorilor spun că datele preliminare ale medicilor legiști arată că tânărul de 25 de ani ar fi murit asfixiat. În aceste condiții, conducătorul excavatorului nu va fi cercetat pentru ucidere din culpă, însă se așteaptă raportul medico-legal.

Reamintim că, marți, 10 iunie, doi muncitori, Dumitru Miculete (25 de ani) din Craiova și Petre Țichelea (47 de ani), din comuna Stejari, județul Gorj, angajați ca muncitori necalificați la SC TCIF, încercau să brașeze două conducte la rețeaua de canalizare, în comuna Poiana Mare la o adâncime de peste 2,5 metri, când au fost surprinși de un mal de pământ care s-a prăbușit peste ei. Colegii au încercat să-i scoată repede de sub malul de pământ, cu excavatorul, însă pe Dumitru Miculete l-au decapitat.
Bărbatul de 47 de ani a fost adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, starea sa de sănătate fiind bună. Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj au deschis o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului de muncă.

Și polițiștii au deschis dosar penal în cauză, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Se pare însă că nu ar fi fost vorba despre ucidere din culpă, întrucât din primele informații ale medicilor legiști bărbatul ar fi murit asfixiat sub pământ, înainte să fie decapitat. Ancheta oamenilor legii continuă.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.