News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Muncitorul decapitat cu excavatorul la Poiana Mare murise asfixiat sub pământ

Muncitorul decapitat cu excavatorul la Poiana Mare murise asfixiat sub pământ

Foto:actualitateacalafeteana.blogspot.ro
Muncitorul decapitat marți 10 iunie, cu excavatorul, de colegii săi care încercat să-l scoată de sub malul de pământ sub care era îngropat se pare că a murit asfixiat. Surse din rândul anchetatorilor spun că datele preliminare ale medicilor legiști arată că tânărul de 25 de ani ar fi murit asfixiat. În aceste condiții, conducătorul excavatorului nu va fi cercetat pentru ucidere din culpă, însă se așteaptă raportul medico-legal.

Reamintim că, marți, 10 iunie, doi muncitori, Dumitru Miculete (25 de ani) din Craiova și Petre Țichelea (47 de ani), din comuna Stejari, județul Gorj, angajați ca muncitori necalificați la SC TCIF, încercau să brașeze două conducte la rețeaua de canalizare, în comuna Poiana Mare la o adâncime de peste 2,5 metri, când au fost surprinși de un mal de pământ care s-a prăbușit peste ei. Colegii au încercat să-i scoată repede de sub malul de pământ, cu excavatorul, însă pe Dumitru Miculete l-au decapitat.
Bărbatul de 47 de ani a fost adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, starea sa de sănătate fiind bună. Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj au deschis o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului de muncă.

Și polițiștii au deschis dosar penal în cauză, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Se pare însă că nu ar fi fost vorba despre ucidere din culpă, întrucât din primele informații ale medicilor legiști bărbatul ar fi murit asfixiat sub pământ, înainte să fie decapitat. Ancheta oamenilor legii continuă.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu