News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Pistol cu gaze descoperit la PTF Calafat

Pistol cu gaze descoperit la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat un cetăţean ceh care intenţiona să introducă în ţară un pistol cu gaze şi muniţia aferentă acestuia fără documente legale.

În data de 26.06.2014, ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca Volskwagen, cetăţeanul ceh Vladimir S., în vârstă de 58 de ani.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au descoperit în uşa din partea stângă faţă a autoturismului un pistol cu gaze marca BLOW, de calibru 9 mm, învelit într-un material textil. Extinzând controlul la portbagajul maşinii, poliţiştii doljeni au descoperit în buzunarele laterale ale unei genţi de voiaj 25 de cartuşe cu gaze.

Cetăţeanul ceh a declarat că nu deţine documente de provenienţă şi autorizaţie pentru pistol şi muniţie deoarece nu cunoştea faptul că pe teritoriul României sunt necesare astfel de documente.

  Poliţiştii de frontieră au reţinut pistolul şi cartuşele în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere fără drept a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi contrabandă calificată.


Purtător de cuvânt STPF Dolj -  subcomisar de poliţie 
Rudăreanu Dănuţ
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu