News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean turc depistat cu documentele altei persoane la PTF Calafat

Cetăţean turc depistat cu documentele altei persoane la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat un cetăţean turc care s-a prezentat la controlul de frontieră cu un paşaport turcesc şi un permis de şedere în Germania aparţinând altei persoane.

În data de 26.06.2014, ora 08.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Toyota condus de un cetăţean bulgar, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport eliberat de autorităţile turce şi un permis de şedere în Germania.
Procedând la verificarea documentelor, lucrătorii noştri au constatat că  persoana  prezentă  la controlul de frontieră nu corespunde cu cea din fotografii. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că este vorba despre cetăţeanul turc Atacan G., în vârstă de 43 de ani.

Acesta a declarat că şi-a procurat documentele din Sofia – Bulgaria, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, contra sumei de 500 de euro şi că a procedat în acest fel întru-cât paşaportul i-a fost reţinut de autorităţile din Turcia şi dorea să ajungă în Germania unde are rezidenţă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor, iar conform protocolului româno – bulgar, persoanele şi documentele au fost predate autorităţilor bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Purtător de cuvânt STPF Dolj -  subcomisar de poliţie 
Rudăreanu Dănuţ
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu