News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bancnotă falsă descoperită la P.T.F. Calafat

Bancnotă falsă descoperită la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au întocmit dosar penal unui cetăţean bulgar care a încercat să achite taxa de pod cu o bancnotă de 200 euro falsă.

În data de 20.07.2014, în jurul orelor 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion cu remorcă marca Mercedes, cetăţeanul bulgar Tashev A., în vârstă de 45 de ani.

În urma controlului de frontieră, lucrătorii noştri au fost sesizaţi de către casierul de la casa de taxare că şoferul camionului a oferit, pentru plata taxei de pod, o bancnotă de 200 de euro care prezenta suspiciuni de fals.

Cetăţeanul bulgar a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota este falsă, el achiziţionând-o în urmă cu câteva zile de o casă de schimb valutar.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă pentru continuarea cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate.

Purtător de cuvânt STPF Dolj -  comisar şef  de poliţie Ivănoiu Romică
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu