News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Minor cercetat pentru furt din locuinţă

Minor cercetat pentru furt din locuinţă

Lucrători ai Secţiei  9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi ieri de către un bărbat de 47 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, cu privire la faptul că, în perioada 21 aprilie -21 iulie, persoane necunoscute,  au pătruns prin efracţie în locuinţa pe care o deţine în comuna Cetate, judeţul Dolj, de unde au sustras mai multe bunuri.

Echipa de cercetare ajunsă la faţa locului a constatat că din locuinţa părţii vătămate a fost sustrasă o butelie de aragaz şi aparatură electronică, în valoare totală de 900 de lei. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat autorul în persoana unui minor, de 15 ani, din comuna Cetate, Dolj, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru savârsirea infracţiunii de furt calificat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu