News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Impact fatal cu căruța! Un tânăr a murit și alte trei persoane au fost rănite în accident

Impact fatal cu căruța! Un tânăr a murit și alte trei persoane au fost rănite în accidentUn tânăr de 28 de ani a pierit azi și prietenul său a fost rănit gav, după ce mașina cu care circulau s-a izbit de o căruță. Accidentul s-a petrecut între Galiciuica și Băilești, alte două persoane, aflate în căruţă, fiind transportate la spital. Poliţiştii spun că şoferul circula cu viteză excesivă.Ion Ristea, un tânăr de 28 de ani, din Băilești, a murit astăzi într-un grav accident de circulaţie petrecut pe drumul județean 561 D, care leagă localitatea Galiciuica de Băilești.

Tânărul, la volanul bolidului său, Audi înmatriculat în Bulgaria, cel mai probabil din cauza vitezei, după cum spun poliţiştii de la Rutireră, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-o căruţă încărcată cu grâu. În urma impactului deosebit de violent, el şi-a pierdut viaţa, iar prietenul său, Ion Bogdan, de 20 de ani, aflat pe scaunul din dreapta a rămas încarcerat, fiind scos de pompieri din maşină şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova cu elicopterul SMURD.

Alte două persoane, de 46, respectiv 57 de ani, aflate în căruţă, au fost şi ele rănite. Poliţiştii continuă cercetările în cauză.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu