News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tabăra Internaţională de muzică folk de la Calafat se desfăşoară în perioada 1 - 8 august

Tabăra Internaţională de muzică folk de la Calafat se desfăşoară în perioada 1 - 8 august

În perioada 1-8 August 2014 va avea loc în Municipiul Calafat a 17 ediţie a celui mai mare eveniment anual de muzică Folk şi poezie din România, sufletul acestui eveniment este binecunoscutul la nivel naţional şi nu numai, cantautorul de muzică folk, părintele folk-ului oltenesc , DAN VANĂ . 

Evenimentul se numeşte ” TABĂRA NAŢIONALĂ (cu participare internaţională) DE MUZICĂ FOLK ( (şi nu numai ) şi POEZIE de la Calafat” , locaţia : platoul din curtea Muzeului De Artă Şi Etnografie Palatul Marincu Calafat”, cu precizarea că în caz de vreme nefavorabilă (ploaie şi alte nedorite calamităţi) se va. cânta în interiorul muzeului unde este o foarte bună acustică.

Organizatorii acestui eveniment : Primăria Municipiului Calafat , Consiliul Local Calafat, Casa De Cultură Calafat , A.P.L.O.M.B. Calafat (şi alţi oameni de suflet care se alătură şi cu sufletul şi material la reuşita evenimentului).

Sunt aşteptaţi aici marile nume ale muzicii folk din România şi nu numai, în nişte recitaluri care se anunţă a fi extraordinare .
Ca în fiecare an vor avea loc diverse activităţi specifice ”Taberei Folk”, cum ar fi: lansări de carte (fie versuri , fie proză) , lansări de albume muzicale (CD-uri) , spectacole de zi în Centrul Civic din Calafat, focuri de tabăra şi alte activităţi care se vor organiza pe parcursul celor 8 zile de festival.

Oameni din toate colţurile lumii şi localnici , iubitori de muzică adevărată, uniţi-vă în cuget şi simţire şi veniţi în număr cât mai mare.Printre invitati se vor afla Ioan Gyuri Pascu , Ducu Bertzi , Horia Solcanu , George Stanca , Mircea Bodolan si altii.

Preluat:ziaruldecalafat.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu