Bani europeni pentru turismul tematic din Dolj

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Asociaţia Română pentru Industrie Electronică şi Software filiala Oltenia (AR1ES Oltenia) implementează, în perioada iulie 2014 - iulie 2015, proiectul: „ECO-PESCAR, promovarea ecoturismului în localităţi riverane Dunării", în parteneriat cu Primăria Calafat, Primăria Bechet, Primăria Cetate, Primăria Călăraşi.

Proiectul îşi propune sprijinirea dezvoltării si promovării infrastructurii şi serviciilor legate de turismul tematic, în beneficiul a 4 comunităţi pescăreşti din cadrul Asociaţiei „Grup Local Pescăresc" Calafat municipiul Calafat, oraşul Bechet, comuna Cetate, comuna Călăraşi).

Activităţile proiectului vor cuprinde: realizarea unui site de promovare al localităţilor din zona de referinţă a proiectului (municipiul Calafat, oraşul Bechet, comuna Cetate, comuna Călăraşi), cu referire la ecoturism, tradiţii, comunităţile pescăreşti, achiziţionarea a 4 infochioşcuri şi a 4 panouri de promovare a ecoturismului şi instalarea acestora în fiecare dintre localităţile partenere în proiect.

Deasemenea se vor organiza Caravana ECO-PESCAR în fiecare dintre localităţile cuprinse în proiect, 4 ateliere şcoală „Micul ECO-PESCAR" în aria ţintă a proiectului, se vor realiza un film de informare şi promovare şi un album de promovare a potenţialului ecoturistic şi pescăresc al localităţilor din zona de referinţă a proiectului, se vor realiza o Campanie de promovare ecoturistică a celor 4 localităţi partenere în proiect şi Ghidul practic „ECO-PESCARUL, prietenul naturii" - un instrument util pentru comunităţile pescăreşti din cadrul Asociaţiei Grup Local Pescăresc „Calafat".

Grupurile ţintă vizate de proiect vor fi 4 comunităţi pescăreşti din cadrul Asociaţiei „Grup Local Pescăresc" Calafat (municipiul Calafat, oraşul Bechet, comuna Cetate, comuna Călăraşi).

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.