Două arme cu aer comprimat descoperite la PTF Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit doi cetăţeni români care intenţionau să introducă în România două puşti cu aer comprimat fără documente legale.

În cursul zilei de ieri, în jurul orelor 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca BMW, doi cetăţeni români cu vârste de 35, respectiv 47 de ani, domiciliaţi pe raza judeţelor Dolj şi Harghita.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoanele în cauză deţineau două puşti cu aer comprimat marca Grizzly, precum şi muniţia aferentă constând în 300 de diaboluri de calibru 6,35 mm, respectiv 5,5mm.

Cetăţenii care aveau armele nu au putut prezenta documentele eliberate de autorităţile române care să ateste dreptul de deţinere legală a armelor şi nici autorizaţia de introducere în ţară a armelor neletale.

Ei au declarat că au cumpărat armele din Bulgaria şi nu ştiau că au nevoie de autorizaţii pentru introducerea acestora în ţară .

Poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea armelor şi muniţiei descoperite pe bază de dovadă, iar pe numele cetăţenilor români au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.