News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Două arme cu aer comprimat descoperite la PTF Calafat

Două arme cu aer comprimat descoperite la PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit doi cetăţeni români care intenţionau să introducă în România două puşti cu aer comprimat fără documente legale.

În cursul zilei de ieri, în jurul orelor 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca BMW, doi cetăţeni români cu vârste de 35, respectiv 47 de ani, domiciliaţi pe raza judeţelor Dolj şi Harghita.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoanele în cauză deţineau două puşti cu aer comprimat marca Grizzly, precum şi muniţia aferentă constând în 300 de diaboluri de calibru 6,35 mm, respectiv 5,5mm.

Cetăţenii care aveau armele nu au putut prezenta documentele eliberate de autorităţile române care să ateste dreptul de deţinere legală a armelor şi nici autorizaţia de introducere în ţară a armelor neletale.

Ei au declarat că au cumpărat armele din Bulgaria şi nu ştiau că au nevoie de autorizaţii pentru introducerea acestora în ţară .

Poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea armelor şi muniţiei descoperite pe bază de dovadă, iar pe numele cetăţenilor români au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu