News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Hoți din locuințe, cercetați de polițiștii doljeni

Hoți din locuințe, cercetați de polițiștii doljeni

Doi minori din Poiana Mare sunt cercetați de polițiști pentru comiterea a trei furturi din locuință. Aceștia ar fi furat bunuri în valoare de 3.000 de lei din casele unor vecini.

În fapt la data de 21.07.2014, ora 18.30, lucrători ai Postului de Poliţie Poiana Mare au fost sesizaţi de o femeie de 40 de ani, din comuna Desa, Dolj cu privire la faptul că, în perioada  mai - iulie 2014,  persoane necunoscute au pătruns în locuinţa fratelui său din comuna Poiana Mare de unde au sustras aparatură electronică, electrocasnică şi alte bunuri, în valoare de aproximativ 3.000 lei.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului şi au demarat cercetările, astfel că, în cursul zilei de ieri, au fost identificaţi făptuitorii, doi tineri ambii de 17 ani, din aceeaşi  localitate.

 Bunurile sustrase au fost recuperate în proporţie de 70% şi restituite persoanei vătămate, iar prin extinderea cercetărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt autorii a încă două fapte de furt din locuinţă, comise în luna mai 2014, fapte nesesizate întrucât persoanele vătămate lucrează în străinătate.

Cercetările se continuă de lucrătorii Secţiei Nr.10 Poliţie Rurală Poiana Mare pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.  
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu