News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Podul de la Calafat atrage noi investiţii în zonă

Podul de la Calafat atrage noi investiţii în zonă


Intensificarea traficului în zona Calafat-Vidin ca urmare a finalizării construcţiei podului atrage investitori. Azalis Gaz va inaugura marţi, la jumătatea distanţei dintre Craiova şi Calafat, cea mai modernă staţie de benzină, motorină şi GPL a societăţii.

Investiţia se ridică la 500.000 de EURO plus TVA, suma venind exclusiv din surse proprii, şi se adresează conducătorilor auto care circulă către Bulgaria şi Grecia şi în sens invers prin punctul de trecere Calafat-Vidin, cât şi agricultorilor.

Staţia comercializează benzină 95, 98, motorină, motorină cu debit mărit pentru tiruri şi GPL, şi este prevăzută cu parcare pentru autoturisme şi tiruri, pompe moderne, dar şi cu un magazin general şi o zonă gastro, cu produse de patiserie şi sandvişuri.


Investiţia Azalis Gaz a atras înfiinţarea a 15 locuri de MUNCĂ, angajaţii staţiei fiind locuitori ai comunei Perişor. Reprezentanţii societăţii atrag atenţia asupra importanţei creării de locuri de muncă în zonă, în special în contextul în care investiţiile sunt puţine, iar localnicii nu au posibilităţi de angajare. „Şeful de staţie are 23 de ani şi nu a mai lucrat niciodată până acum. Este proaspăt absolvent de facultate. Am preferat să găsim oameni din Perişor, chiar dacă nu au experienţă, şi să îi înscriem într-un program de training pentru a fi pregătiţi“, au menţionat reprezentanţii Azalis. Odată cu deschiderea acestei staţii, societatea va depăşi numărul de 100 de angajaţi.

Azalis Gaz face parte din grupul ADE GAS şi este o societate cu capital 100% românesc, cunoscută în Dolj pentru comercializarea de benzină, motorină şi GPL. Azalis comercializează carburanţi de cea mai bună calitate, de la producători de renume din ţară, fiind una dintre puţinele societăţi din domeniul petrolier care nu aparţin marilor companii.

Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu