News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Joi, 21 august 2014, Ansamblul "ROZELE CALAFATULUI", vă invită la "SPECTACOL TIMIŞOREAN"

Joi, 21 august 2014, Ansamblul "ROZELE CALAFATULUI", vă invită la "SPECTACOL TIMIŞOREAN"

 

Joi, 21 august 2014, Ansamblul "ROZELE CALAFATULUI", cel mai mare ansamblu popular din zona Dunării , vă invită la "SPECTACOL TIMIŞOREAN", organizat în colaborare cu o echipă de interpreţi din Timişoara. Evenimentul va avea loc în sala restaurantului "OK" de la Liceul agricol din Calafat, începând cu orele 20:00.

  Din această echipă, fac parte următorii interpreţi:
Cristian Baba ( originar din Calafat), Oana Nicoleta Pârvan, Ioana Leahu, Bianca Toma.
Din partea Ansamblului "ROZELE CALAFATULUI", va cânta Chivu Maria Camelia.

Coordonatoarea ansamblului, doamna Marinela Carauleanu , care a câştigat peste 50 de premii naţionale şi internaţionale cu ansamblul "ROZELE CALAFATULUI", a reuşit cu sprijinul reputatului coregraf  Ionel Garoafă, sa consolideze cu mult efort şi perseverenţă acest nucleu, având ca scop păstrarea şi conservarea folclorului autentic românesc. 

Iubitorii muzicii populare din zona Calafatului, sunt invitaţi cu drag, să participe la acest spectacol.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu