News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Sirian ascuns sub microbuz descoperit la vama Calafat

Sirian ascuns sub microbuz descoperit la vama Calafat

Un cetăţean sirian care voia să ajungă în fraudulos în Austria a fost descoperit luni seară, de poliţiştii de frontieră de la Calafat, ascuns sub şasiul unui microbus, într-un locaş special amenajat. Bărbatul a fost returnat pe teritoriul Bulgariei.

Conform reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, luni seara, la ora 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui microbuz, cetăţeanul bulgar Dimitar T., în vârstă de 45 de ani. În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport de către poliţişti de frontieră români şi bulgari, a fost descoperită o persoană de sex masculin ascunsă sub şasiul microbuzului, într-un locaş special amenajat. Din cercetările oamenilor legii, s-a constatat faptul că persoana respectivă este cetăţean sirian şi intenţiona să ajungă fraudulos în

Austria, acesta declarând că, în Bulgaria, s-a ascuns în microbuz fără ca şoferul să cunoască acest lucru.

“Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, aceasta a fost predată Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a declarat subcomisar Dănuţ Rudăreanu, din cadrul Biroului de presă al STPF Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu