News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doljeni cercetaţi pentru infracţiuni de furt

Doljeni cercetaţi pentru infracţiuni de furt

În data de 18.08.2014, ora 04.30, o patrulă  din cadrul Poliţiei Calafat în timp ce executa serviciul în filtrul rutier pe DN 56, în satul Basarabi, au depistat doi tineri care, în timp ce se deplasau cu un moped, la vederea echipajului l-au abandonat şi au fugit.

Poliţiştii au reuşit prinderea lui M.ELVIS, 18 ani, din comuna Cetate, judeţul Dolj, stabilind faptul că acesta era însoţit de către C.IONUŢ, 20 ani, din aceeaşi comună.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că aceştia, cu puţin timp înainte de a fi depistaţi de poliţişti, au sustras mopedul din curtea locuinţei lui P.MARINEL, din Calafat, sat Golenţi.

Prin extinderea cercetărilor poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit faptul că M.ELVIS şi C.IONUŢ, în noaptea de 17/18.08.2014, au sustras din cinci autoturisme radiocasetofoanele şi CD player-ele auto. Totodată, aceştia au sustras şi un  autoturism care l-au abandonat după circa 400 m.

Prejudiciul creat în valoare totală de aproximativ 3500 lei a fost recuperat în proporţie de 95 % şi restituit părţilor vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, furt de folosinţă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Luni seara, în jurul orei 23.45, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi a fost sesizată prin SNUAU 112 de către  S.IONUŢ, din localitate, cu privire la faptul că P.IONUŢ,  29 ani, din comuna Brădeşti, sat Răcarii de Jos i-a sustras autoturismul profitând de faptul că nu era încuiat, iar cheile erau în contact.

La scurt timp, cel în cauză, pe fondul stării de ebrietate şi a lipsei de experienţă, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod şi a intrat cu autoturismul în şanţ. P.IONUŢ a fost testat cu aparatul etilotest de către poliţiştii ajunşi la faţa locului, rezultând o alcoolemie de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere fără permis, dar şi distrugere.

Sursa:editie.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu