News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Târgul tradițional din Vidin, va începe pe data de 29 August şi se încheie pe data de 6 Septembrie

Târgul tradițional din Vidin, va începe pe data de 29 August şi se încheie pe data de 6 Septembrie


Aproximativ 100 comercianţi au depus cereri pentru a participa la Târgul tradițional Vidin 2014, pentru al doilea an consecutiv, va avea loc la noua locație, în apropiere de cetatea "Baba Vida". 

Chioşcurile vor fi amplasat pe o suprafaţă de peste 4000 de metri pătrați. Vizitatorii expoziţiilor vor putea vedea vestita ceramică Troyan, haine de calitate produse în Sliven, produse zaharoase Republica și Razgrad vinuri din fabrici de vin de renume și mai multe puncte de băuturi răcoritoare.

În programul concertului sunt interpreți bulgari și sârbi: Indira Radic Theodora Keban, Preslav, Neda Ukraden, Emanuela, Toni Storaro, Khalid Muslimovich, Alicia. Concertul începede la ora  21:00. Intrarea este liberă. 

Spectacolele vor începe în fiecare zi la ora 21:00 şi se îcheie la ora 2:00 noaptea.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu