News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autocar declarat furat, în valoare de 135.000 de lei, descoperit la P.T.F.Calafat

Autocar declarat furat, în valoare de 135.000 de lei, descoperit la P.T.F.Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat  au depistat un autocar marca Mercedes care figura ca fiind furat din Turcia. 

În data de 24.08.2014, în jurul orelor 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul turc Yildirim I., în vârstă de 48 de ani, la volanul unui autocar marca Mercedes cu numere de înmatriculare franţuzeşti.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat, în urma consultării bazei de date a Interpol, faptul că autocarul figurează ca fiind furat din Turcia, din anul 2006.

Poliţiştii de frontieră au întocmit conducătorului auto, lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire la săvârşirea infracţiunii de furt, iar autocarul, a cărui valoare este estimată la 135.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Calafat.Purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ - subcomisar de poliţie RUDĂREANU DĂNUŢ
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu