Advertisement

Tânăr din Ecuador depistat la PTF Calafat cu paşaportul fratelui său

Calafat News
marți, septembrie 23, 2014 | 12:16 Last Updated 2014-09-23T09:16:48Z
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean ecuadorian care a încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de paşaportul fratelui său.  

În data de 22.09.2014, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Peugeot, două persoane de sex masculin care au prezentat la controlul de frontieră paşapoarte eliberate de autorităţile ecuadoriene.

Procedând la verificarea documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că una dintre cele două persoane nu corespunde cu fotografia din documentele de călătorie. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana în cauză se numeşte Patricio A., are 21 de ani şi este din Ecuador.

Acesta a declarat că a călătorit din ţara de origine până în Turcia cu avionul unde a pierdut paşaportul, iar ulterior a sunat un prieten care i-a adus paşaportul fratelui său.  

Persoanei în cauză nu i s-a permis intrarea în ţară fiind predat autorităţilor de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Tânăr din Ecuador depistat la PTF Calafat cu paşaportul fratelui său

Trending Now

Advertisement