Advertisement

Poliţiştii doljeni, vicecampioni la fotbal

Calafat News
miercuri, octombrie 01, 2014 | 08:01 Last Updated 2014-10-01T05:01:34Z

Sâmbătă, la Izvorani, echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a disputat finala Cupei International Police Association (I.P.A.) România 2014, clasându-se pe poziţia a doua. În urma acestui rezultat, ecipa IPJ Dolj s-a calificat la un turneu internaţional care se va disputa în Olanda. 

Ajunşi în finală în urma unui turneu fără greşeală, poliţiştii doljeni au dat piept cu omologii din Suceava. Scorul final a fost de 3-0 pentru poliţiştii suceveni. Echipa de la IPJ Dolj a fost antrenată şi coordonată în teren de către Budrică  Gheorghe, poarta a fost apărată de ap Ilie Alin şi as Surcel Doru, jucătorii fiind: ap Ilie Mircea, ap Popescu Victoraş, ap Niculin Alin, ap Dinuica Laurentiu, ag Bortofleac Marius, ap Stoiu Bogdan, ap Pruna Radu,as Achim lucian, Ag pătru Constantin,  insp. Pr. Stuparu Constantin şi insp. pr. Calarasanu Catalin.

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj s-a calificat la Turneul International Police Association (I.P.A.) Olanda 2014 ce va avea loc în Olanda, în intervalul 04 -10 octombrie 2014, unde vor întâlni peste 170 echipe de fotbal din 38 de ţări.

Sursa:micapi.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Poliţiştii doljeni, vicecampioni la fotbal

Trending Now

Advertisement