Advertisement

Zile de foc pentru ISU Dolj

Calafat News
marți, octombrie 28, 2014 | 07:49 Last Updated 2014-10-28T05:49:57Z

Pompierii doljeni au fost chemaţii să stingă cinci incendii produse în judeţ, la sfârşitul săptămânii trecute. De asemenea, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate la două intervenţii asistenţă medicală de urgenţă aeriană  şi 66 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Sâmbătă, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea  unui incendiu izbucnit în gospodăria unui cetăţean, în mun. Craiova, str. Drăgăşani. În urma acestuia a ars acoperişul din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 140 mp. Cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit  electric.

 Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unui cetăţean, în com. Ciupercenii Vechi, str. Viticultorilor. În urma acestuia au  ars  acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp şi 3 tone de grâu. Cauza probabilă a incendiului fiind  un foc deschis în spaţiu deschis.                  

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case, în mun. Craiova, str. Dobrogea. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul din lemn, existând posibilitatea de propagare la întreaga casă de locuit. În urma acestuia au ars aproximativ 2 m2 acoperiş din lemn.

Cauza probabilă a incendiului fiind  un scurtcircuit electric. Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case, în com. Gherceşti, str. Primăverii. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul casei de locuit, existând posibilitatea de propagare la întreaga  locuită. În urma acestuia au  ars aproximativ 9 m2 acoperiş din lemn cu învelitoare din ţiglă. Cauza probabilă a incendiului fiind  o scânteie (coş de fum fără  sită parascântei).

sursa:editie.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Zile de foc pentru ISU Dolj

Trending Now

Advertisement