Advertisement

Cetăţean sirian cu documentele altei persoane depistat la PTF Calafat

Calafat News
luni, noiembrie 24, 2014 | 12:06 Last Updated 2014-11-24T10:06:50Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean sirian care a încercat să intre ilegal în România folosindu-se de un titlu de călătorie aparţinând  unui cetăţean austriac. 

În data de 21.11.2014, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism condus de un cetăţean austriac, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un titlu de călătorie eliberat de autorităţile austriece.

Procedând la verificarea documentului, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a constatat faptul că persoana care s-a prezentat la control nu corespunde cu cea din fotografia documentului de călătorie. 

În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul sirian Hamza D., în vârstă de 25 de ani. 

Conform protocolului româno-bulgar, cetăţeanul sirian a fost preluat de către autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Cetăţean sirian cu documentele altei persoane depistat la PTF Calafat

Trending Now

Advertisement