Advertisement

4 cetateni sirieni ascunsi in canapele depistati la P.T.F. Calafat

Calafat News
marți, noiembrie 25, 2014 | 11:22 Last Updated 2014-11-25T09:22:48Z

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit patru cetateni sirieni ascunsi intr-un microbuz, in spatiul de depozitare al unor canapele ce se aflau in mijlocul de transport.

In data de 24.11.2014, ora 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, la volanul unui microbuz, cetateanul polonez Stanislaw H., in varsta de 29 de ani.

In urma controlului amanuntit efectuat asupra mijlocului de transport de catre echipa comuna formata din politisti de frontiera romani si bulgari au fost descoperite, in partea din spate a microbuzului, ascunse in doua canapele, patru persoane de sex masculin.

Din cercetari, s-a constatat faptul ca persoanele respective sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 17 si 37 de ani si intentionau sa ajunga in mod fraudulos in Germania.

Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, acestea au fost predate Politiei de Frontiera Bulgare in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • 4 cetateni sirieni ascunsi in canapele depistati la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement