Advertisement

Cetăţeni iranieni ascunşi într-un camion cu scutece pentru copii depistaţi la PTF Calafat

Calafat News
miercuri, noiembrie 26, 2014 | 11:10 Last Updated 2014-11-26T09:10:48Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit doi cetăţeni iranieni ascunşi într-un automarfar care transporta scutece de unica folosinţă pentru copii, din Turcia pentru Polonia.

În data de 25.11.2014, ora 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui automarfar, cetăţeanul polonez Pawel S., în vârstă de 27 de ani.

În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport de către echipa comună, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, au fost descoperite, în compartimentul de marfă al automarfarului, două persoane de sex masculin, ascunse printre baxurile cu scutece de unica folosinţă pentru copii. 

Din cercetări, s-a constatat faptul că persoanele respective sunt cetăţeni iranieni, având vârsta de 36 şi respectiv 48 de ani.

Aceştia au afirmat faptul că au ajuns din Turcia în Bulgaria si intenţionau să ajungă ilegal în Austria.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Cetăţeni iranieni ascunşi într-un camion cu scutece pentru copii depistaţi la PTF Calafat

Trending Now

Advertisement