Leamna a făcut pană spre Calafat


Întâlnirea de vineri de la Calafat, dintre Dunărea şi Unirea Leamna, nu a mai avut loc din cauza neprezentării echipei oaspete. La ora jocului, pe teren au fost prezenţi doar jucătorii formaţiei gazdă şi brigada de arbitri, aşteptându-se cele 15 minute impuse de regulament pentru ca apoi centralul delegat al partidei să fluiere începutul şi finalul meciului, acordând victoria calafetenilor cu scorul de 3-0.

În legătură cu absenţa Unirii Leamna de la disputa cu Dunărea Calafat, oficialii grupării au anunţat la AJF Dolj că o pană suferită pe drumul către Calafat de maşina care trebuia să le asigure transportul la meci i-a împiedicat să ajungă în timp util pentru a susţine partida. Acest caz se va judeca marţi la şedinţa Comisiei de Disciplină, urmând ca formaţia din Leamna să îşi justifice cu acte neprezentarea la Calafat.

Sursa:editie.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.