News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţeni străini cu documente de călătorie false, depistaţi la P.T.F. Calafat

Cetăţeni străini cu documente de călătorie false, depistaţi la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat  au depistat trei persoane cu documente de călătorie false, care intenţionau să intre în ţară cu trenul internaţional Sofia-Budapesta.

În data de 16.12.2014, ora 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-au prezentat pe sensul de intrare, călătorind cu trenul internaţional de persoane Sofia - Budapesta, două persoane de sex masculin şi una de sex feminin, care au prezentat la controlul de frontieră paşapoarte eliberate de autorităţile din Suedia, respectiv Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

Cu ocazia verificării documentelor de călătorie s-a constatat că cele trei paşapoarte sunt falsificate prin înlocuirea filei informatizate.
Conform protocolului, cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră bulgari pentru stabilirea identităţii persoanelor în cauză şi dispunerea măsurilor legale ce se impun.  
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu