News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Taxa de pod, plãtitã cu bani falşi

Taxa de pod, plãtitã cu bani falşi


Un polonez a fost prins de poliţiştii de frontierã, din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat, în timp ce încerca sã achite taxa de pod cu bancnotã falsã de 100 de euro. Polonezul spune cã nu a ştiut cã banii sunt falşi.

În data de 02.12.2014, ora 19.00, poliţiştii de frontierã din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat au fost sesizaţi de cãtre un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul cã un cetãţean polonez a încercat sã plãteascã taxa de pod cu o bancnotã de 100 de euro falsã. În urma verificãrilor efectuate de cãtre lucrãtorii noştri, s-a constatat faptul cã persoana în cauzã este cetãţeanul polonez Rafal K., în vârstã de 34 de ani, iar în urma examinãrii bancnotei a reieşit cã aceasta nu prezintã elementele de siguranţã ale uneia autentice. Bãrbatul a declarat cã a primit bancnota de la un şofer ale cãrui date de identitate nu le cunoaşte, cãruia i-a schimbat-o în douã bancnote de 50 de euro, neştiind cã aceasta este falsã.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru sãvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate.

sursa:editie.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu