News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţeană din Afganistan depistată la PTF Calafat cu documentele altei persoane

Cetăţeană din Afganistan depistată la PTF Calafat cu documentele altei persoane

Poliţiştii de frontieră din Calafat au depistat un cetăţean afgan de sex feminin care a prezentat la controlul de frontieră documente de călătorie grecești aparţinând altei persoane.

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră,cetățeanul sârb Milan K.,în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism  marca Nissan,având ca pasageri două persoane  de sex feminin, care au prezentat la controlul de frontieră un pașaport sârbesc și unul grecesc.

Procedând la verificarea documentelor, poliţiştii au constatat că persoana care s-a legitimat cu pașaportul grecesc nu este una și aceeaşi cu persoana din fotografia aplicată în documentul de călătorie, după metoda portretului vorbit.

Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeană din Afganistan,se numește Sakina L. şi are 50 de ani. Aceasta a declarat că a procurat documentul de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 1.000 de euro.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului comun de frontieră persoanele au fost preluate autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu