News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Femeie zdrobită de tren! Mecanicul spune că s-a aruncat pe șine

Femeie zdrobită de tren! Mecanicul spune că s-a aruncat pe șine

O femeie a fost lovit de tren, în această dimineață, la ieșirea din stația de cale ferată Sălcuța. Medicii de pe ambulanţa SMURD ajunsă la fața locului n-au mai putut face nimic pentru femeie, iar mecanicul locomotivei spune că aceasta s-a aruncat în fața trenului.

Polițiștii de la Transporturi Feroviare Craiova au fost anunțați azi-dimineață, în jurul orei 08.30, că trenul de călători R 9133 care circulă pe relația Craiova – Calafat a lovit o femeie la ieșirea din stația de cale ferată Sălcăuța. O echipă de polițiști a ajuns la fața locului, dar și o ambulanță SMURD, însă medicii n-au putut decât să constate decesul femeii. Oamenii legii au identificat-o stabilind că este vorba despre Angelica Parnică, de 67 de ani din satul Sălcuța, comuna Calopăr, iar mecanicul locomotivei a declarat că femeia nu a reacționat la semnalele acustice și că s-a aruncat practic în fața trenului. Se fac cercetări în continuare pentru a se stabili ce ar fi determinat-o pe femeie să-și pună capăt zilelor.

sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu