Digi Mobil: Allview, HTC, Lenovo, Nokia, Philips, Samsung. Campania li se adreseaza atat noilor clienti, cat si celor existenti si este valabila pana pe data de 8 februarie 2015.

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Astfel, persoanele care doresc sa beneficieze de reducerile de pret la telefoane mobile, trebuie sa se prezinte intr-un punct de prezenta RCS & RDS sau in unul dintre noile magazine Digi, pentru a consulta oferta disponibila in fiecare reprezentanta a companiei.

Reducerile de pret sunt valabile la contractarea abonamentelor din gama Optim si Complet, pe o perioada de 24 de luni. In plus, compania le ofera clientilor posibilitatea de a-si achizitiona telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, la cele mai accesibile preturi de pe piata, in limita stocului disponibil.

“Prin lansarea acestei campanii, continuam sa le oferim cat mai multor utilizatori de servicii de comunicatii, posibilitatea de a beneficia de avantajele pe care le ofera serviciile Digi Mobil: internet si convorbiri nelimitate in retelele nationale si internationale, continut video online la cerere prin aplicatia Digi Play, dar si programele TV variate disponibile pe platforma Digi Online, punandu-le la dispozitie telefoane mobile la cele mai bune preturi“, a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse intre 2 euro si 10 euro, cu TVA inclus, si, in functie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clienti ii pot utiliza gratuit.

sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.