Femeie zdrobită de tren! Mecanicul spune că s-a aruncat pe șine

O femeie a fost lovit de tren, în această dimineață, la ieșirea din stația de cale ferată Sălcuța. Medicii de pe ambulanţa SMURD ajunsă la fața locului n-au mai putut face nimic pentru femeie, iar mecanicul locomotivei spune că aceasta s-a aruncat în fața trenului.

Polițiștii de la Transporturi Feroviare Craiova au fost anunțați azi-dimineață, în jurul orei 08.30, că trenul de călători R 9133 care circulă pe relația Craiova – Calafat a lovit o femeie la ieșirea din stația de cale ferată Sălcăuța. O echipă de polițiști a ajuns la fața locului, dar și o ambulanță SMURD, însă medicii n-au putut decât să constate decesul femeii. Oamenii legii au identificat-o stabilind că este vorba despre Angelica Parnică, de 67 de ani din satul Sălcuța, comuna Calopăr, iar mecanicul locomotivei a declarat că femeia nu a reacționat la semnalele acustice și că s-a aruncat practic în fața trenului. Se fac cercetări în continuare pentru a se stabili ce ar fi determinat-o pe femeie să-și pună capăt zilelor.

sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.