News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturism declarat furat in Italia, depistat la PTF Calafat

Autoturism declarat furat in Italia, depistat la PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un autoturism marca Chrysler Voyager, care figura ca fiind furat din Italia. 

În data de 20.02.2015, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Alexandru B., în vârstă de 22 ani, conducând o autoplatformă marca Mercedes, pe care transporta un autoturism marca Craysler Voyager fără plăcuţe de înmatriculare.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind declarat furat din Italia din data de 23.04.2013.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 4.400 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu