Advertisement

Minoră ascunsă în bordul unei maşini, depistată la P.T.F. Calafat

Calafat News
luni, februarie 23, 2015 | 12:28 Last Updated 2015-02-23T13:44:29Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit ascunsă în bordul unui autoturism, o minoră de origine siriană, soţia şoferului, care încerca astfel să intre ilegal în ţară. 

În data de 22.02.2015, ora 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui  autoturism marca Hyundai cetăţeanul sirian Alhaj A., în vârstă de 28 de ani, posesor al unui titlu de călătorie eliberat de autorităţile franceze.
În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport de către echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a fost descoperită ascunsă, sub bord, pe partea dreaptă a autoturismului, într-un locaş special amenajat, o persoană de sex feminin. 

La cercetări, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul sirian N. A., în vârstă de 16 ani, ea fiind soţia conducătorului autoturismului.

Aceasta a declarat că a plecat din ţara de origine în urmă cu o lună şi în apropiere de frontiera cu Turcia s-a întâlnit cu soţul său care a ascuns-o în locaşul special amenajat din autoturism, cu scopul de a ajunge în Franţa.

Conform protocolului comun de frontieră, persoanele în cauză au fost preluate de autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Minoră ascunsă în bordul unei maşini, depistată la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement