News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţeni străini cu documente de călătorie false, descoperiţi la PTF Calafat

Cetăţeni străini cu documente de călătorie false, descoperiţi la PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu-P.T.F. Calafat au depistat 4 cetăţeni străini, un bulgar, un albanez şi doi iranieni, care intenţionau să intre ilegal în România folosindu-se de documente de călătorie false.


În data de 07.03.2015, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca BMW condus de un cetăţean bulgar, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate eliberată de autorităţile bulgăreşti. 
În urma controlului de frontieră, s-a constatat că bărbatul prezent la controlul de frontieră nu corespunde cu cel din fotografia documentului de călătorie. 
Din verificări, a rezultat faptul că persoana în cauză este Krasimir S., în vârstă de 31 de ani, cetăţean bulgar, iar documentul de călătorie aparţine fratelui său. 

În aceeaşi zi, în jurul orelor 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, specificul feroviar, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un tren internaţional pe ruta Sofia - Budapesta, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate cu însemnele autorităţilor italiene. 
Procedând la verificarea documentului de călătorie, s-a constatat faptul că acesta este falsificat prin înlocuirea fotografiei titularului. La cercetări a reieşit că persoana în cauză este cetăţeanul albanez K.B., în vârstă de 25 de ani. 

O zi mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Peugeot condus de un cetăţean polonez, două persoane care au prezentat la controlul de frontieră cărţi de identitate şi paşapoarte greceşti.  
Procedând la verificarea documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat că acestea sunt false. La cercetări, s-a constatat faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni iranieni, în vârstă de 31, respectiv 33 de ani. 

În toate cele trei cazuri, conform protocolului româno-bulgar, persoanele au fost preluate de către autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu