Advertisement

Trei migranţi ascunşi într-un camion cu articole din plastic, descoperiţi la P.T.F. Calafat

Calafat News
marți, martie 10, 2015 | 12:18 Last Updated 2015-03-10T10:18:46Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit trei bărbaţi ascunşi într-un camion cu articole din plastic, care intenţionau astfel să intre ilegal în ţară.

În data de 10.03.2015, ora 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Mercedes, un cetăţean turc, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, articole din plastic din Turcia pentru Germania.

Procedând la verificarea mijlocului de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit în compartimentul marfă, printre marfa transportată, trei persoane de sex masculin care nu vorbeau limba română şi nu deţineau documente de identitate.
La cercetări, şoferul camionului a declarat că nu avea cunoştinţă despre prezenţa bărbaţilor în mijlocul de transport.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, camionul, şoferul turc şi cei trei migranţi au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Trei migranţi ascunşi într-un camion cu articole din plastic, descoperiţi la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement