News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

TIR incarcat cu migranti depistat la P.T.F. Calafat

TIR incarcat cu migranti depistat la P.T.F. Calafat


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.P. Calafat au descoperit treizeci si patrude migranti, cetateni sirieni, care intentionau sa intre ilegal in Romania, ascunsi intr-un spatiu special amenajat intr-un TIR condus de un cetatean bulgar.

Astazi, 12.03.2015, ora 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion cu remorca, fara incarcatura, cetateanul bulgar Georgiev L., in varsta de 34 de ani, care avea ca destinatie Austria.Actionand in baza unei analize de risc, echipa comuna formata din politisti de frontiera romani si bulgari a procedat la verificarea amanuntita a mijlocului de transport, inmatriculat in Bulgaria. Astfel, in interiorul compartimentului marfa, a fost descoperit un spatiu special amenajat, impartit in doua compartimente suprapuse, in care se aflau ascunse mai multe persoane.
La cercetari s-a constatat faptul ca este vorba despre 34 de cetateni sirieni, dintre care 21 barbati, 10 femei si 3 copii.
Conform protocolului romano - bulgar, persoanele au fost preluate de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu