News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Rănit după ce s-a răsturnat cu motocicleta pe care o conducea fără permis

Rănit după ce s-a răsturnat cu motocicleta pe care o conducea fără permis


Un tânăr de 22 de ani, din comuna Desa, fără să aibă permis de conducere și conducând o motocicletă neînmatriculată, a ajuns la spitalul din Calafat, marți seară, după ce a intrat într-o mașină parcată.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 17.45, pe DJ 553, în comuna Poiana Mare, Ștefan D., de 22 de ani, din comuna Desa, Dolj deși nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule a condus o motocicletă neînmatriculată în circulaţie și pe fondul neîndemânării și lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă spre dreapta și a lovit un autoturism Duster parcat pe podul de acces în Secţia de Drumuri Naţionale Poiana Mare. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a motociclistului care a fost transportat la Spitalul Calafat pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere vehicul neînmatriculat.

Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu