News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tradiții pescărești, la Maglavit

Tradiții pescărești, la Maglavit


După Ciupercenii Noi, Poiana Mare, Ciupercenii Vechi și Ghidici, a venit rândul comunei Maglavit să găzduiască o nouă ediție, a V-a, a Festivalului „Juvelnicul cu rânduieli” – derulat în cadrul proiectul „Reflexii culturale la Calafat – Turism şi tradiţii pescăreşti pe malul Dunării”, finanţat prin Programul Operaţional pentru Pescuit 2007-20013.

Acesta va avea loc sâmbătă, 4, și duminică, 5 aprilie, programul urmând să cuprindă mai multe activități. Așa vor fi, sâmbătă, începând cu ora 11.30, o expoziție de artă plastică, lansarea albumului „Calafatul turistic” și simpozionul „Peştele – resursă naturală, factor cultural şi element de progres şi dezvoltare pentru comunităţile locale”.
Duminică dimineața se vor deschide trei expoziții: de fotografie – „Reflexii şi reflecţii dunărene”, una cu specific etnografic şi de pescuit și alta culinară cu produse din peşte, însoțită de degustări. Localnicii, și nu numai, vor mai putea participa la concursul „Cea mai bună ciorbă de peşte” (ora 11.30), la un program de fanfară populară (ora 12.00) și la un spectacol artistic (ora 14.00).
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu