News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Şegârceanu Marian, 44 de ani din comuna Desa,a fost prins băut la volan

Şegârceanu Marian, 44 de ani din comuna Desa,a fost prins băut la volan

Azi noapte, poliţişti din Ciupercenii Noi fiind în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe Şegârceanu Marian, de 44 de ani, din comuna Desa, Dolj în timp ce conducea o autoutilitară  Ford, pe strada Salcâmului din comuna Ciupercenii Noi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
A fost  testat cu aparatul alcooltest,  rezultând o  concentraţie  de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. În cauză poliţiştii doljeni au întocmit un dosar de cercetare penală.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu