News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bancnote de 100 de euro false descoperite la P.T.F. Calafat

Bancnote de 100 de euro false descoperite la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit doi cetăţeni, unul român şi celălalt bulgar, care intenţionau să achite taxa de pod cu două  bancnote false de 100 de euro. 

 În data de 26.06.2015, în jurul orei 22.15, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean român a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.
În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul român Gheorghe T., în vârstă de 32 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice.

 O zi mai târziu, poliţiştii de frontieră din cadrul aceluiaşi punct de trecere a frontierei au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean bulgar a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.
În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul bulgar Dimitrov L., în vârstă de 44 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice.

Bărbaţii au declarat că nu aveau cunoştinţă despre faptul că bancnotele erau false şi că le-au primit-o ca rest în Bulgaria.

În ambele cazuri, bancnotele au fost reţinute pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu