News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturism declarat furat din Slovacia, depistat la P.T.F. Calafat

Autoturism declarat furat din Slovacia, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Bechet au depistat un autoturism marca Seat Alhambra, care figura ca fiind furat din Slovacia. 

În data de 28.06.2015, în jurul orei 03.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul austriac Faisal N., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca Seat Alhambra, înmatriculat în Austria. 

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Slovacia.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul austriac a declarat că a primit autoturismul în dar de la patronul unei societăţi comerciale unde a lucrat şi nu ştia că este declarat furat.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 5.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Bechet până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu