News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Migrant ascuns în peretele vagonului unui tren de persoane descoperit la Calafat

Migrant ascuns în peretele vagonului unui tren de persoane descoperit la Calafat

Poliţiştii de frontieră de la Calafat au descoperit, luni după-amiaza, un migrant ascuns în peretele unui vagon al trenului de persoane care circulă pe relaţia Sofia – Budapesta, care intenţiona astfel să intre ilegal în România. Bărbatul, care nu avea nici un fel de documente asupra sa, a fost predat poliţiştilor bulgari pentru dispunerea măsurilor necesare.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, luni după-amiază, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, judeţul Dolj, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a efectuat controlul specific în trenul de transport persoane care circulă pe ruta Sofia – Budapesta.

Cu această ocazie, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în peretele unuia dintre vagoane, într-un loc destinat aparaturii electrice, o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 45 de ani. Bărbatul în cauză nu vorbea limba română şi nici o limbă de circulaţie internaţională şi nu deţinea documente de identitate. Poliţiştii doljeni l-au predate colegilor bulgari pentru cercetări şi dispunerea măsurilor necesare.

„Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei respective, iar conform protocolului de cooperare româno-bulgar, aceasta a fost preluată de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a precizat subcomisar Dănuţ Rudăreanu, din cadrul Biroului de presă al STPF Dolj.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu