News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un sirian de 16 ani a încercat să treacă frontiera de la Calafat prezentând acte de bulgar

Un sirian de 16 ani a încercat să treacă frontiera de la Calafat prezentând acte de bulgar

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean sirian care a prezentat la controlul de frontieră un document de călătorie eliberat de autoritățile bulgare aparținând altei persoane.

Miercuri, 10 iunie, în jurul orei 16:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autovehicul marca Volkswagen, cetățeanul bulgar Rafed B., în vârstă de 35 de ani. Alături de acesta, călătorea ca pasager, o persoană de sex bărbătesc care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească, eliberată pe numele Veselin R.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana prezentă la controlul de frontieră nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia aplicată în cartea de identitate. Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul este cetăţeanul sirian Mokdad B., în vârstă de 16 de ani.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind preluată de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu