Advertisement

Pistol cu aer comprimat deţinut fără documente legale, descoperit la PTF Calafat

Calafat News
miercuri, iunie 24, 2015 | 13:41 Last Updated 2015-06-24T10:41:39Z
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean bulgar care a încercat să introducă în ţară un pistol cu aer comprimat fără documente legale.

În data de 23.06.2015, ora 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, cetăţeanul bulgar Valeriev N., în vârstă de 36 de ani. 
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noștri au descoperit asupra sa un pistol cu aer comprimat marca Ekol, calibru 9mm şi un încărcător cu cinci cartuşe pe care dorea să le introducă în ţară. În urma cercetărilor a rezultat că persoana în cauză nu deţine documente care să ateste deţinerea legală a armei şi nici autorizaţie de introducere în ţară pentru arme neletale supuse autorizării. 

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la ridicarea pistolului cu aer comprimat, iar cetățeanului bulgar i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Pistol cu aer comprimat deţinut fără documente legale, descoperit la PTF Calafat

Trending Now

Advertisement