News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cod PORTOCALIU în Dolj și alte județe

Cod PORTOCALIU în Dolj și alte județe


Administrația Națională de Meteorologie anunță un val de căldură și disconfort termic accentuat, începând de mânie până joi. Codul PORTOCALIU de caniculă va viza judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi şi Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, unde, se vor atinge temperaturi maxime de 38...39 de grade, iar joi, 30 iulie, izolat se vor înregistra valori în jurul a 40 de grade şi, pe arii extinse, disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Astăzi însă, Oltenia, Muntenia, Banatul,  sudul Modovei și partea continentală a Dobrogei se află sub cod Galben de caniculă, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu